T. Látogató!

Ezúton tájékoztatom a T. Látogatókat, hogy a Puskás Tivadar Közalapítvány megszüntetéséről és feladatainak jogfolytonos továbbviteléről Kormányhatározat született. A Kormányhatározat elérhető a Magyar Közlöny 2013. évi 81. számában (ott utolsó jogszabály): A Kormány 1284/2013. (V.27.) határozata a Puskás Tivadar Közalapítvány megszüntetésével kapcsolatos feladatokról; lényegét pedig lsd. ide másolva:

Hacktivity 2013 – Kelet-közép Európa legnagyobb hackerkonferenciája tizedik alkalommal kerül megrendezésre 2013. október 11. és 12. között. A konferencia hagyományosan az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze a terület iránt érdeklődőkkel, kötetlen, egyúttal ismeretterjesztő és néha mélyen technikai formában.

A 10. HACKTIVITY konferencia részletes pályázati felhívása itt érhető el.

A PTA CERT-Hungary (Nemzeti Hálózatbiztonsági Központ) a SANS Intézet Securing The Human program keretein belül havi rendszerességgel tudatosságnövelő kiadványt jelentet meg OUCH! néven. A 2013. májusi kiadvány a Jelszavak témájával foglalkozik. A kiadvány itt érhető el, valamint az együttműködéssel és a kiadvánnyal kapcsolatban további információ a PTA CERT-Hungary weboldalán olvasható.

A Puskás Tivadar Közalapítvány - PTA CERT-Hungary (Nemzeti Hálózatbiztonsági Központ) egyik fő feladata a kormányzati CERT tevékenység ellátása. Ezen feladat körében technikai, védelmi, megelőző és felvilágosító tevékenységet végez. Utóbbi, azaz felvilágosító tevékenységének jegyében a Központ közzéteszi weboldalán is negyedéves jelentéseit.