SANS-OUCH! anyagok


Megjelent a SANS és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös kiadványfolyamának 2018. júliusi száma, amely ebben a hónapban a telefonhívásos támadások és csalások elleni védekezéssel foglalkozik.

Megjelent a SANS és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös kiadványfolyamának 2018. júniusi száma, amely ebben a hónapban a malwarek elleni védekezéssel foglalkozik.

Megjelent a SANS és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös kiadványfolyamának 2018. májusi száma, amely ebben a hónapban a GDPR-ral, vagyis az általános adatvédelmi rendelettel fogalkozik.

Megjelent a SANS és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös kiadványfolyamának 2018. aprilisi száma, amely ebben a hónapban az adathalászat elleni védekezéssel foglalkozik.

Megjelent a SANS és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös kiadványfolyamának 2018. márciusi száma, amely ebben a hónapban a közösségi média biztonságos használatával foglalkozik.

Megjelent a SANS és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös kiadványfolyamának 2018. februári száma, amely ebben a hónapban a mobil eszközök biztonságával foglalkozik.

Megjelent a SANS és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös kiadványfolyamának 2018. januári száma, amely ebben a hónapban az otthoni informatikai biztonsággal foglalkozik.

Megjelent a SANS és az Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös kiadványfolyamának októberi száma, amely ebben a hónapban a biztonság megteremtésével foglalkozik.

Megjelent a SANS és az Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös kiadványfolyamának szeptemberi száma, amely ebben a hónapban a jelszókezelő programokkal foglalkozik.

Megjelent a SANS és az Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös kiadványfolyamának augusztusi száma, amely ebben a hónapban az adatok biztonsági mentésével és helyreállításával foglalkozik.